• „The Last Dance” a costat 120 de milioane de dolari pentru a fi produs, fără a include eforturile de marketing la nivel mondial.
  • Regizat de Kelly Marcel, acest ultim episod din trilogia Venom îi găsește pe Eddie Brock (Hardy) și pe prietenul său Simbiotul Venom pe fugă, vânați de ambele lumi.
  • După lansări mult mai mari, primul „Venom” a ajuns la 856 de milioane de dolari în întreaga lume.

Marvel a avut o ultimă șansă la box office-ul din acest an, cu trilogia „Venom: The Last Dance”, care a obținut 51 de milioane de dolari la box office-ul național, scrie Entertainment Weekly.

La nivel mondial, „Venom: The Last Dance” a avut o influență mai mare. La nivel internațional, filmul condus de Tom Hardy a câștigat 124 de milioane de dolari, pentru un debut global destul de bun, de 175 de milioane de dolari.

Regizat de Kelly Marcel, acest ultim episod din trilogia Venom îi găsește pe Eddie Brock (Hardy) și pe prietenul său Simbiotul Venom pe fugă, vânați de ambele lumi, forțându-i să ia o decizie devastatoare care va trage cortina peste ultimul lor dans. Deși acesta este sfârșitul drumului pentru Hardy în rolul lui Eddie/Venom, mai există încă o poveste de spus.

Recomandări

TRUMP SFIDEAZĂ DEMOCRAȚII
CE BANI DUC LA CASA ALBĂ?
DRAGOSTEA E OARBĂ
O LUNĂ DE IPHONE 16
GUTERRES, RESPINS ÎN UCRAINA
LE-AU STRICAT PLANURILE

„Tommy și cu mine am vrut să ne terminăm cele trei filme și am vrut să punem bazele [pentru mai multe]”, a declarat Marcel pentru Entertainment Weekly.

„The Last Dance” a costat 120 de milioane de dolari pentru a fi produs, fără a include eforturile de marketing la nivel mondial. Este mult mai puțin decât majoritatea filmelor cu supereroi, precum „Deadpool & Wolverine” și „Joker: Folie à Deux”, care au costat fiecare peste 200 de milioane de dolari. Cu toate acestea, având în vedere că proprietarii de cinematografe pot păstra aproximativ jumătate din vânzările de bilete, cel de-al treilea „Venom” trebuie să rămână pe marele ecran după debut pentru a justifica acest preț. După lansări mult mai mari, primul „Venom” a ajuns la 856 de milioane de dolari în întreaga lume, în timp ce „Let There Be Carnage” a depășit 500 de milioane de dolari în întreaga lume.

Citește și