• Echipa din spatele trilogiilor „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme, începând cu „Stăpânul Inelelor: Vânătoarea lui Gollum”, regizat de Andy Serkis.
  • Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens vor scrie scenariul împreună cu alți colaboratori.
  • Filmele vor fi distribuite de Warner Bros. Pictures și New Line Cinema, aducând o nouă aventură în Pământul de Mijloc.

Echipa câștigătoare a Oscarului din spatele trilogiilor de succes de aproape 6 miliarde de dolari „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme, scrie CNN.

Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este intitulat provizoriu „Stăpânul Inelelor: Vânătoarea lui Gollum”, a anunțat joi Warner Bros. Discovery. Acesta va fi regizat de și alumul „LOTR” Andy Serkis. Walsh și Boyens au fost selecționați să scrie scenariul, împreună cu Phoebe Gittins și Arty Papageorgiou.

„Da, Prețioasă”, a spus Serkis, care a exprimat vocea personajului „LOTR” Gollum”, a spus într-un comunicat. „A sosit din nou timpul să mă aventurez în necunoscut alături de dragii mei prieteni, extraordinarii și incomparabilii gardieni ai Pământului de Mijloc Peter. , Fran și Philippa.”

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

„Este o onoare și un privilegiu să călătoresc înapoi în Pământul de Mijloc împreună cu bunul nostru prieten și colaborator, Andy Serkis, care are treburi neterminate cu acel Stinker – Gollum!” Jackson, Walsh și Boyens au declarat într-o declarație comună. „Ca fani de o viață ai vastei mitologii a profesorului Tolkien, suntem mândri că lucrăm cu Mike De Luca, Pam Abdy și întreaga echipă de la Warner Bros. într-o altă aventură epică!”

Filmele vor fi lansate pentru Warner Bros. Pictures și New Line Cinema. Warner Bros. este deținută de compania-mamă a CNN.

Jackson a făcut istorie cu trilogia „Stăpânul inelelor”, devenind prima persoană care a regizat simultan trei lungmetraje majore.

„The Fellowship of the Ring”, „The Two Towers” ​​și „The Return of the King” au fost nominalizate la mai multe premii, inclusiv la Oscar, Globurile de Aur și BAFTA.

Serkis a fost regizor al Unității a II-a în „Trilogia Hobbit” a lui Jackson și a regizat filmul din 2021 „Venom: Let There Be Carnage”.

Citește și