• Agențiile de turism s-au adaptat pandemiei
  • Îți oferă acum pachete care includ și asigurări în caz de infectare cu coronavirus
  • Firmele au adăugat acoperirea COVID-19 în asigurări deja existente, dar au dezvoltat și asigurări noi

La vremuri noi, asigurări noi. Dacă ți-ai luat inima-n dinți și ți-ai planificat o vacanță, cu siguranță te-ai gândit și la epidemia de COVID, care îți poate da totul peste cap.

Poate te recunoști și tu în povestea Paulei. Înainte de epidemie își planifica vacanțele cu luni înainte, dar recunoaște că nu a luat niciodată în calcul să-și facă o asigurare de călătorie. Acum, și-a schimbat viziunea.

Paula, client: „Nu o consideram atât de necesară. Putem avea surpriza să se anuleze din diferite motive: că de boală, că nu se mai poate pleca, că se intră în carantină, că în țara respectivă se poate întâmpla ceva. Nu mai poți pleca în concediu fără o asigurare care să includă și COVID-19.“

Companiile de asigurari iau acum în calcul să îți ofere pachete care includ și asigurări în caz de infectare cu coronavirus. Este vorba atât despre asigurări de călătorii, cât și despre asigurări de viață. Anita Nițulescu, CEO Eurolife, spune că acoperierea COVID-19 era o necesitate. Firmele au adăugat acoperirea COVID-19 în asigurări deja existente, dar au dezvoltat și asigurări noi.

Recomandări

CIOLACU: „RO ESTE INSTABILĂ”
INTERSTELLAR ARE SUCCES
BITCOIN INTRĂ ÎN LUX
DAC-AȘ FI PREȘEDINTE...
CE URMĂREȘTE RUSIA?
NOI AUDIERI LA TIKTOK

Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH: „Primul este un produs de asigurare pentru călătorii în exteriorul țării. A doua asigurare este pentru cei care călătoresc în intern sau au cumpărat diferite evenimente în intern.“

Oamenii au pierdut mulți bani anul ăsta pe vacanțe ori evenimente care s-au anulat. Așa că au devenit mai prevăzători. Și nu doar cu vacanțele, ci cu viața lor, în general. Și-au dat seama că e bine să aibă o plasă de siguranță, mai ales când nici joburile nu mai sunt așa sigure.

Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH: „Am scos o asigurare care permite părinților să economisească, să-și protejeze viața și să asigure și un beneficiu atunci când din nefericire poate să ajungă în șomaj. Șomajul este o clauză pe care o alege dacă dorește părintele și asta influențează, bineînțeles, prețul. Vârsta este iarăși un indicator care influențează prețul. Se poate plăti cu orice frecvență: lunar, semestrial, anual. Prima minimă este de 120 de lei pe lună“.