• CMR: Suntem alături de colegul nostru medic care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând să salveze pacienții
  • CMR: Am avut incendiul de la Maternitatea Giulești, iar acum această tragedie care poate arată și infrastructura deficitară a spitalelor

Tragedia de la ATI Piatra Neamț arată infrastructura deficitară a spitalelor, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Colegiului Medicilor din România (CMR).

CMR a transmis condoleanțe pentru victimele incendiului de sâmbătă seară, care s-a produs în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu și care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informațiilor să salveze pacienții”, arată CMR într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ

Potrivit CMR, sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii și amintește de o altă tragedie, cea a Maternității Giulești.

Am avut incendiul de la Maternitatea Giulești, iar acum această tragedie care poate arată și infrastructura deficitară a spitalelor”, potrivit CMR.

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț se ridică la 10 morți și 7 răniți, între care medicul de gardă care a încercat să își salveze pacienții.