• Fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, potrivit purtătorului său de cuvânt.
  • Donald Trump Jr, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticat la începutul acestei săptămâni
  • Fiul preşedintelui este asimptomatic, dar s-a autoizolat la cabana sa de vânătoare

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui în funcţie al Statelor Unite, a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

„A fost complet asimptomatic până acum şi respectă toate recomandările medicale”, se arată într-un comunicat transmis de echipa acestuia, citat de BBC News.

După ce a primit rezultatele testului la începutul acestei săptămâni, Trump Jr. a intrat în izolare la cabana sa de vânătoare.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Donalt Trump Jr este al doilea dintre copiii preşedintelui care a dat rezultate pozitive, după ce Barron, în vârstă de 14 ani, a testat pozitiv odată cu părinţii său, Donald şi Melania Trump.

Barron Trump, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat şi el luna trecută, dar a recuperat rapid.

Partenera lui Don Jr., Kimberly Guilfoyle, fostă jurnalistă la Fox News, a avut rezultate pozitive pentru COVID-19 în iulie.

La începutul lunii octombrie şi Donald Trump alături de soţia sa, Melania, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus.

În total, cel puţin 45 de persoane de la Casa Alba au luat virusul în ultimele luni.

De altfel, administraţia Trump a fost dur criticată de experţi în sănătate publică pentru că au organizat adunări mari, unde nu s-au purtat măşti şi nici nu s-a păstrat distanţarea socială.