• Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au duelat în Los Angeles.
  • „Iron Mike” a revenit în ring după 15 ani.
  • Partida dintre cei doi s-a încheiat la egalitate.

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani), doi dintre pugiliștii emblematici ai planetei, s-au luptat, sâmbătă noapte, în Los Angeles, în cadrul unul meci demonstrativ. Partida s-a încheiat la egalitate, însă „Iron Mike” a fost cel care a dominat duelul. Punctajele finale au fost: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

După meci, Mike Tyson a afirmat că victoria ar fi trebuit să-i revină, dar s-a mulțumit și cu o remiză. Cei doi mari pugiliști au dus la bun sfârșit opt runde, în ciuda vârstei lor.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic! Poate o mai facem o dată”, a declarat Jones Jr. la final.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă?”, a spus și Tyson.

În urma acestui meci demonstrativ, Mike Tyson va primi 10 milioane de dolari, dar fostul mare campion a declarat încă de la început că toți banii vor fi donați în scopuri caritabile. Roy Jones Jr. va încasa un cec în valoare de 1 milion de dolari.