• Pentru a beneficia de ofertele programului, cei interesaţi trebuie să se mute timp de o lună de la momementul selecţiei şi trebuie să petreacă cel puţin 30 de zile consecutive în Hawaii.
  • Înscrierea are loc până pe 15 decembrie, iar cei acceptaţi în program trebuie să se angajeze câteva ore în fiecare săptămână.
  • Programul a fost creat de voluntarii din comunitate cu scopul de a reînvia economia.

Dacă vrei să experimentezi şi să cunoşti îndeaproape cultura hawaiană, programul de rezidenţă temporară Movers & Shakas în colaborare cu şcoli şi companii este platforma perfectă ca să îți pui la dispoziţie abilităţile dar şi timpul pentru a ajuta la construirea unei economii rezistente.

Chiar dacă eşti localnic sau nu, în Hawaii, ai ocazia să lucrezi de la distanţă pentru organizaţiile non-profit din educaţia locală şi să beneficiezi de ofertele de călătorie şi cazare pentru o şedere optimă în Hawaii. Programul a fost creat de voluntarii din comunitate cu scopul de a reînvia economia.

Pentru a beneficia de ofertele programului, cei interesaţi trebuie să se mute timp de o lună de la momementul selecţiei şi trebuie să petreacă cel puţin 30 de zile consecutive în Hawaii. Printre benieficiari se numără şi fondatorul platformei, careia pandemia i-a oferit ocazia de a lucra de acasă şi de la distanţă.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Programul este destinat străinilor şi foştilor rezidenţi din Hawaii care doresc să se întoarcă şi a fost făcut în colaborare cu şcoli şi companii. Se oferă parteneriate cu hoteluri şi închirieri de vacanţă pentru a umple golul lipsit de turism.

Înscrierea are loc până pe 15 decembrie, iar cei acceptaţi în program trebuie să se angajeze câteva ore în fiecare săptămână.