• Meciul PSG – Basaksehir din Champions League a fost suspendat din cauza rasismului
  • PSG – Basşakşehir e primul meci din Champions League întrerupt și nereluat
  • Daniel David, rector UBB: „În România încă este loc pentru a ne educa în spiritul secolului 21”

UEFA nu a dat încă un verdict în cazul scandalului provocat de arbitrii români în Champions League. Românii însă se pot apăra. Au fost atacați tot timpul de la începutul meciului.

PSG – Istanbul s-a rejucat ieri, a doua zi. Din momentul în care a fost întrerupt. Jucătorii au îngenunchiat la startul meciului. PSG i-a călcat în picioare pe turci. A câștigat cu 5-1. Trei goluri Neymar și două Mbappe.

Arbitrul Colțescu nu va mai arbitra în competiții UEFA. Din anul următor nu s-ar mai fi încadrat la vârstă. Dar e posibil ca arbitrii români să fie mai atent monitorizați. Chiar dacă „românii nu sunt rasiști”, consideră rectorul UBB.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

„Eu aş spune că nu e o trăsătură care ne defineşte, cel puţin în comparaţie cu alte popoare, chiar popoare vestice. Avem însă altceva care de multe ori intrigă pe foarte mulţi, în sensul că noi avem o neîncredere foarte mare unii în ceilalţi şi o generalizăm şi faţă de străini. Oamenii încă nu sunt educaţi şi nu înţeleg bine ce înseamnă acest lucru.În România încă este loc pentru a ne educa în spiritul secolului 21”, a spus Daniel David.