• Peria rotativă este noua opțiune în materie de trenduri în styling.
  • Bentițele sunt noul trend care vor conferi părului tău un stil de invidiat.
  • Un păr sănătos va fi frumos indiferent de tunsoarea aleasă.

Fiecare an aduce cu el o serie de schimbări în materie de styling și de beauty. Vrei să te afirmi cu o imagine nouă care să te reprezinte? Atunci te afli în locul potrivit, deoarece aici vei găsi un ghid cu noile trenduri în materie de coafuri și de cum le poți stiliza până la cel mai mic detaliu.

De la accesorii, la modelarea părului cu o perie rotativă, cu un ondulator Babyliss sau cu vechea ta perie rotativă Rowenta, aici ai toate informațiile de care ai nevoie.

Care sunt noile trenduri ale părului?

  • Bentițele

Uită de fundițele pentru păr sau de clame și cumpără-ți câte bentițe dorești. Tendințele din ultimele luni sunt acelea ale stilurilor voluminoase, inspirate din anii ’60. De la modele groase, la cele în stil pieptene, orice bentiță îi va conferi părului tău un stil de invidiat.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
  • Părul ud

Ești obsedată de părul elegant? Pe podiumurile de modă, designeri celebri au vrut ca modelele să aibă un aspect umed al părului, întins, pentru un efect de sirenă, care poate fi obținut prin netezirea câtorva stropi de ulei de păr de la rădăcini până la vârfuri. Acest lucru va oferi părului tău un finisaj umed, mega strălucitor.

Cu toate acestea, dacă îți place un aspect strâns și elegant, cu un coc sau un păr bine fixat, încearcă un gel de păr puternic, asemănător lipiciului. Apoi, pentru a-ți trage părul înapoi, perie-l cu o perie cu peri de mistreț sau o perie pentru margini pentru un finisaj neted.

  • Împletituri

Pregătește-te să vezi modele împletite la toate evenimentele importante ale anului. Aceasta este o modalitate grozavă de a-ți transforma stilul în nenumărate feluri în funcție de starea ta. Dar dacă vrei să fii elegantă, optează pentru un stil elegant, prins la spate, pentru a lăsa împletiturile să vorbească.

  • Bucle „îndoite”

Consideră acest lucru opusul coafurilor complicate, pe care nu le-ai putea face niciodată acasă. În schimb, s-a intrat într-o eră „ușoară” a părului, mai ales prin look-uri care încorporează îndoituri subtile. Este vorba despre buclele lejere pe care le poți realiza și cu o perie rotativă, dacă nu ai o placă de păr la îndemână.  Ia doar câteva secțiuni aleatorii de păr și rulează placa de îndreptat în jos, adăugând o ușoară răsturnare peste tot. Apoi, pulverizează cu un fixativ ușor sau cu un spray pentru textură pentru a păstra forma, fără a împiedica mișcarea.

  • Tunsori rotunde cu bucle

Hai să vorbim despre influența lui Ice Spice! Semnătura ei curly afro este actualizarea perfectă din acest an pentru acest tip de coafură. Rotunjimea îți încadrează fața, oferind un aspect foarte puternic, voluminos, care încă se simte jucăuș. Doar asigură-te că aduci tone de imagini de referință stilistului tău și vorbești despre lungimea pe care o cauți pentru a te asigura că obții stilul exact pe care îl dorești.

  • Tonuri de blond miere

Părul blond natural, matur, cu nuanțe calde, este noua culoare de păr preferată de celebritățile care obișnuiau să se vopsească în nuanțe de blond platinat. Vei fi mult mai naturală cu o culoare blondă ca mierea. Dacă ai un blond platinat deteriorat prin decolorare, sugestia este să te întorci la culoarea ta naturală de bază și să o desparți cu câteva nuanțe mai deschise și călduroase pentru un aspect neted.

  • Vârfuri tocite

Renunță la părul ultralung în favoarea tunsorilor de lungime medie, cu vârfuri tocite. Acest tip de tăietură a vârfurilor  ajută la obținerea acelor blowouts, asemănătoare anilor 90, cu valuri și bucle în loc de „valurile de plajă” obișnuite din anii trecuți. Cu o perie rotativă vei obține aspectul perfect. Cere stilistului tău să-ți mențină vârfurile cât mai pline posibil, cu straturi mai lungi și mai puține pentru volum.

  • Bretonul Birkin din anii ’70

Scoate-ți imprimeurile tie-dye și caisley pentru că o să vezi o reînviere a anilor ’70. Această tunsoare este inspirată de emblematica Jane Birkin: un breton francez complet, combinat cu lungimea părului până la claviculă sau chiar mai lung.

Cheia pentru acest look sunt straturile subtile. Această tunsoare este grozavă dacă ai bucle naturale, deoarece această textură a părului oferă acel aspect liber, fără să depui efort.

  • Pixie creț

Tunsoarea pixie clasică primește o actualizare cochetă. Acest aspect este grozav pentru tine, dacă ai o textură naturală a părului ondulat, deoarece permite părului să-și facă treaba fără prea multă coafare – doar câțiva stropi de spray texturizant  pentru a-ți defini buclele, a-ți aduna bretonul exact unde vrei tu și ești gata să ieși.

Ce zici? Sunt aceste trenduri pe gustul tău sau rămâi la coafura ta actuală pe care vei continua să o stilizezi cu o perie rotativă? Orice ai alege, ai tot anul la dispoziție să încerci ceva nou, chiar dacă nu va fi o schimbare radicală. Un păr sănătos va fi frumos indiferent de tunsoarea aleasă, așa că acordă-i toată atenția de care are nevoie!

Citește și