• Eficiența energetică înseamnă să folosești resursele într-un mod responsabil față de mediu și față de tine.
  • Pe www.asociatiaenergiainteligenta.ro poți fi la curent cu sfaturi practice despre cum să crești eficiența energetică.
  • „Eficiența energetică în viața oamenilor în perspectiva anilor 2050” este un program derulat de Asociația Energia Inteligentă.

Într-o lume din ce în ce mai limitată în resurse, comportamentul oamenilor privind modul în care își aleg echipamentele și mașinile și eficiența energetică a clădirilor este o necesitate în zilele noastre. Eficiența nu înseamnă să stai pe întuneric și în frig. Eficiența înseamnă să folosești resursele într-un mod responsabil față de mediu, față de generațiile viitoare și față de tine însuti.

Intră pe www.asociatiaenergiainteligenta.ro secțiunea „Eficiența energetică în viața oamenilor în perspectiva anilor 2050” și urmărește sfaturile practice despre cum poți crește eficiența energetică prin gesturi simple. Comportamentul responsabil al oamenilor poate  face diferența. Fii parte din schimbare! Fii responsabil!

„Eficiența energetică în viața oamenilor în perspectiva anilor 2050” este un program derulat de Asociația Energia Inteligentă, finanțat prin Mecanismul de finanțare Norvegian 2014‐2021, Programul pentru energie în România, apelul de proiecte – Cunoștințe sporite privind energia regenerabilă și eficiența energetică – Sensibilizarea publicului larg și formare.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Citește și