Regizoarea Cristina Jacob, cunoscută publicului pentru filmele de succes Oh, Ramona ”, Selfie 69” sau Poveste de dragoste” , revine pe ecrane cu The Perfect Escape” . Da, e o nouă comedie! Și da, e romantică sau, mai bine zis, e o comedie de iubire.

E un film despre relația noastră cu iubirea. Cum faci, desfaci sau refaci un cuplu, când amândoi au personalități puternice? În viață, e deseori o psihodramă. În film, e o comedie, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greșeli sau false așteptări, dar și cu noi ispite și provocări. Printre încurcături și surprize la tot pasul, fiecare dintre cei opt își caută un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener. Pentru că happy ending-ul e ceva profund personal, situat undeva între ceea ce-ți doreșți și ceea ce ai nevoie cu adevărat” , spune Cristina Jacob.

Dacă filmele precedente ale Cristinei Jacob erau cu și despre adolescenți, The Perfect Escape” este o observație asupra peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. Realizat în limba engleză, filmul are ambiția de a egala producțiile anglo-saxone similare.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

În distribuție se regăsesc actori din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA şi România. Actorii Bogdan Iancu și Aggy K. Adams, protagoniștii din ,,Oh, Ramona” , revin pe ecrane de data aceasta cu parteneri diferiți.
Filmările s-au realizat în România, dar în condițiile dificile impuse de pandemia Covid. Deplasarea restrictivă a actorilor străini, testarea zilnică pe platou, dar și amânările din partea finanțatorilor s-au adăugat greutăților obișnuite.

Nu a fost ușor. Privind însă înapoi, realizez că provocările ne-au și ajutat. Am avut bucuria să descopăr latura cea mai frumoasă a fiecărui membru al echipei, momentul în care decide să ducă filmul la bun sfârșit, deși ar fi mai comod sau mai prudent să renunțe. E filmul meu, dar și al fiecărui nume de pe generic. Mai mult, izolarea sanitară i-a ajutat cumva și pe actori, care aveau de jucat o situație asemănătoare.” , adaugă Cristina Jacob.

The Perfect Escape” , noua comedie romantică semnată Cristina Jacob, ajunge pe ecrane pe 14 februarie.

Trailer aici: https://youtu.be/t1kqQyzss-k