• 2022 a fost un an zguduitor pentru investitorii de pe piața criptomonedelor.
  • Moneda LUNA s-a prăbușit cu 98% în doar 24 de ore iar cazul de corupție din dosarul FTX a diminuat masiv încrederea în investiții crypto.
  • Chiar și așa, cireașa de pe tort rămâne blocajul BTC-ul care a stagnat sub pragul de 20 de mii de $.

2022 a fost un an zguduitor pentru investitorii de pe piața criptomonedelor. Moneda LUNA s-a prăbușit cu 98% în doar 24 de ore, iar cazul de corupție din dosarul FTX a diminuat masiv încrederea în investiții crypto.

Chiar și așa, cireașa de pe tort rămâne blocajul BTC-ul care a stagnat sub pragul de 20 de mii de $.

În momentul în care BTC a decis să creeze acest raliu către 64.000$, a fost pur si simplu o crestere continuă. Adică, la nivel de daily nu am văzut nici o corecție mai serioas și cred că era și nevoie de această corecție, chiar dacă a fost dureroasă, dar era nevoie cumva sa ne învețe o lecție pe cei care sunt mai noi în piață, că nu tot ce zboară se mănâncă . spune Alexandru Hobincu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Nu doar stagnarea BTC a speriat investitorii. CAIZCOIN, o companie care generează moneda cu același nume, pune pe masa problemelor din sectorul cripto mai multe necunoscute care apar în mintea investitorului.

Nici în 2023 nu se văd semne de ameliorare a crizei crypto. Nucleul problemelor rămâne însă lipsa capitalului investit în piață. Cât o să dureze și care sunt soluțiile?

Aflii de la Alexandru Hobincu.

Eu totuși cred că pe piața cripto nu vor fi schimbări atât de mari pentru că…na…suntem afectați de criză, este și inflația. Până când nu se vor rezolva aceste lucruri, inclusiv războiul dintre Rusia și Ucraina, mai putin probabil să vedem capital nou intrat în piață . , conchide Hobincu la Aleph News.