Acțiunile Twitter, suspendate după o posibilă nouă ofertă de preluare din partea lui Elon Musk

FOTO - Hepta
  • Patronul Tesla și Space X și-a exprimat din nou dorința de a cumpăra Twitter.
  • Acțiunile Twitter au fost suspendate marți, 4 octombrie 2022, la Bursa din New York ,,în așteptarea unor informații” , după un raport al Bloomberg privind o posibilă nouă ofertă de preluare a rețelei de socializare de către Elon Musk.
  • Tranzacțiile au fost suspendate timp de cinci minute, iar acțiunile au crescut cu până la 18% înainte de a fi oprite din nou.

Patronul Tesla și Space X și-a exprimat din nou dorința de a cumpăra Twitter.

Acțiunile Twitter au fost suspendate marți, 4 octombrie 2022, la Bursa din New York ,,în așteptarea unor informații” , după un raport al Bloomberg privind o posibilă nouă ofertă de preluare a rețelei de socializare de către Elon Musk, la prețul inițial convenit în aprilie, potrivit presei internaționale.

Tranzacțiile au fost suspendate timp de cinci minute, iar acțiunile au crescut cu până la 18% înainte de a fi oprite din nou.

Acesta este un nou episod în telenovela dintre Twitter și Elon Musk. Șeful Tesla a pus din nou pe masă oferta de 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra rețeaua de socializare. O răsturnare de situație care ar putea fi legată de amenințările financiare care îl apasă pe omul de afaceri, în timp ce acționarii Twitter și-au făcut cunoscută intenția de a-l da în judecată.