• Activiatea online pe platforma Threads a scăzut cu 70%, dar noile caracteristici ar putea schimba situația.
  • Threads a reușit să atragă peste 100 de milioane de utilizatori în primele 5 zile.
  • Activitatea pe aplicațiile Android și iOS de la Threads a scăzut de la 19 minute pe zi la doar 4 minute.

Numărul de utilizatori activi zilnici pe Threads a scăzut cu aproape 70% față de ultima săptămână în care a reușit să adune peste 100 de milioane de utilizatori, scrie Forbes.

Din altă statistică s-a constatat că timpul mediu petrecut folosind aplicațiile Android și iOS, Threads a scăzut de la 19 minute pe zi la doar 4 minute. Pentru comparație, numărul zilnic de utilizatori activi ai Twitter s-a menținut la aproximativ 200 de milioane, iar utilizatorul petrece mediu aproximativ o jumătate de oră folosind serviciul în fiecare zi.

Ce plan are Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, a declarat recent că prima creștere Threads a fost extraordinară și mult peste așteptări. Ca plan de viitor Mark Zuckerberg a spus că se va concentra pe îmbunătățirea bazelor platformei și pe păstrarea utilizatorilor.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Richard Hanna, un profesor de la Babson College, a spus că scăderea numărului de utilizatori de Threads este un indiciu clar că oamenii își dau seama că nu pot face atât de multe lucruri pe aplicație în comparație cu serviciile concurente.

Citește și: