• Trupa britanică Morcheeba a fost headliner în ultima seară a festivalului Electric Castle.
  • Peste 300 de artişti internaționali au urcat anul acesta pe cele 12 scene ale festivalului.
  • 50.000 de oameni au participat la festivalul de cinci zile de la Bonțida.

Morcheeba a fost headliner în ultima seară a festivalului Electric Castle. În ultima seară, main stage-ul a fost plin și de artiști români: Subcarpați, Vița de Vie care a cântat cu Filarmonica de Stat „Transilvania”, Specii și Valeria Stoica. Scena „Dance Garden”, care susține artiștii români de muzică electro, i-a avut pe Priku și Rhadoo.

În 2019, Electric Castle a fost desemnat „Best Medium-Sized European Festival” și este singurul festival care oferă o experiența completă cu camping. Electric își închide porțile azi, iar petrecerea se va termina la ora 08:00 pentru cei 15.000 de participanți cazați în EC Village.

The Chemical Brothers nu au câtat la Electric Castle. Trupa și-a anulat concertul în aceasta dimineață. Unul dintre membrii suferă de o infecție la ureche. Nici sud-coreeanca Peggy Gou nu a participat la festivalul de la Bonțida. Artista și-a anulat show-ul din cauza unui alt proiect la care lucrează.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Electric Castle aduce un mix de genuri, de la electric la rock, metal, punk și un strop de jazz. După feedback-urile primite anii trecuți, organizatorii au implementat câteva lucruri noi, pentru a îmbunătăți experiența. Bagaje doar cu strictul necesar, aplicația EC instalată pe telefon, bilete și top-up rezolvate online – aceștia sunt ultimii pași pe care trebuie să îi parcurgi dacă te pregătești de festival.

Citește și: