• Amazon se confruntă cu o concurenţă acerbă în A.I.
  • Rivalii Microsoft şi Google adaugă rapid noi funcţii în produsele lor de bază.
  • Unitatea de cloud a Amazon a lansat o gamă de servicii A.I., inclusiv propriile modele.

Amazon îşi intensifică dezvoltarea tehnologiei de Inteligenţă Artificială, angajând talente de top de la startupul A.I. Adept şi acordând licenţe pentru tehnologia companiei.

Amazon se confruntă cu o concurenţă acerbă în A.I.,  în timp ce rivalii Microsoft şi Google adaugă rapid noi funcţii în produsele lor de bază, oferind în acelaşi timp companiilor mai multe modalităţi de a accesa modele de limbaj mare în ofertele lor publice de cloud.

Rohit Prasad, un vicepreşedinte senior şi cercetător şef care supraveghează unitatea de Inteligenţă generală Artificială a Amazon, a scris într-o notă către angajaţi de vineri că compania l-a angajat pe cofondatorul şi CEO-ul Adept, David Luan, şi pe alţi câţiva membri ai echipei profund talentaţi la echipa AGI.”

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
101K ELEVI PROMVEAZĂ LA BAC

Unitatea de cloud a Amazon a lansat o gamă de servicii A.I., inclusiv propriile modele, care sunt, în general, considerate ca fiind în urmă faţă de concurenţii de top. De asemenea, Amazon a pompat miliarde de dolari în Anthropic, competitorul OpenAI, şi intenţionează să-şi revizuiască asistentul vocal Alexa cu o nouă versiune plătită, care are capacităţi de A.I. generative.

Citește și