• Antoine Arnault a fost numit director general al companiei holding Christian Dior SE, înlocuindu-l pe Sidney Toledano, de mulţi ani director în cadrul LVMH.
  • Christian Dior SE este o companie listată care deţine cea mai mare parte a participaţiei familiei Arnault în LVMH, cel mai mare grup de lux din lume.
  • Francezul Bernard Arnault este pe locul doi în topul celor mai bogaţi oameni din lume.

Antoine Arnault, cel mai în vârstă fiu al lui Bernard Arnault – şeful LVMH, a fost numit director general al companiei holding Christian Dior SE, înlocuindu-l pe Sidney Toledano, de mulţi ani director în cadrul LVMH, scrie Reuters.

Christian Dior SE este o companie listată care deţine cea mai mare parte a participaţiei familiei Arnault în LVMH, cel mai mare grup de lux din lume.

Decizia va spori statutul lui Antoine Arnault, unul din cei cinci fii ai lui Bernard Arnault, toţi deţinând poziţii importante în LVMH, grupul din spatele caselor de modă Louis Vuitton şi Christian Dior.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Antoine Arnault, în vârstă de 45 de ani, şi sora sa Delphine, în vârstă de 47 de ani, sunt copiii din primul mariaj al lui Bernard Arnault.

Alexandre Arnault (30 de ani) este director la Tiffany & Co, în timp ce Frederic Arnault (27 de ani) conduce TAG Heuer. Cel mai tânăr, Jean Arnault (24 de ani), este director de marketing şi dezvoltare a produselor la divizia de ceasuri a Louis Vuitton.

Bernard Arnault, în vârstă de 73 de ani, preşedinte şi director general LVMH, nu a numit în mod public un succesor pentru a conduce cel mai mare grup de lux din lume, construit prin achiziţii, începând cu Christian Dior SE.

Francezul Bernard Arnault este pe locul doi în topul celor mai bogaţi oameni din lume, conform datelor Bloomberg şi Forbes.