• Bernard Arnault este președinte, fondator, dar și cel mai bogat om din lume.
  • Bernard Arnault a adunat o avere mai mare decât cea a lui Elon Musk și Jeff Bezos.
  • Deși este un om extrem de bogat și influent, Bernard Arnault este catalogat ca un familist convins.

Dacă nu vă concentrați asupra calității, veți pierde. Clienții noștri aleg produsele noastre pentru că sunt cele mai bune din lume” – sunt cuvintele lui Bernard Arnault, cel mai bogat om din lume, cel care împlinește astăzi 74 de ani. Cum a reușit să aibă atât de mult succes? A încercat să-i afle secretul Wall Street Journal.

Este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din lume, cu siguranță cel mai important din Franța în momentul acesta. Există o zicală care mi se repetă constant de miliardarii francezi și de directori generali francezi, ceea ce înseamnă, în esență, să trăiești fericit.

Arnault este președintele și CEO-ul companiei de produse de lux LVMH una dintre cele mai mari companii de produse de lux din lume. Arnault a revoluționat industria modei prin achiziționarea unor mărci celebre de lux, precum Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi sau Givenchy.

Recomandări

CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
PLÂNGERI ÎMPOTRIVA BOEING
CÂT TE COSTĂ UN EV?
CE FILM VEZI AZI? BOX-OFFICE ÎȚI DĂ IDEI
ZELENSKI MERGE LA SUMMIT-UL C.E.
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?

Deși este un om extrem de bogat și influent, Bernard Arnault este catalogat ca un familist convins. El este căsătorit cu Hélène Mercier și au împreună cinci copii. La finalul lui 2022 a redevenit cel mai bogat om din lume, poziție pe care o ocupă și în prezent cu o avere de 212 miliarde de dolari. Iar pentru acest lucru, și nu numai, este apreciat de diferite personalități, printre care și Donald Trump.

Este un mare om de afaceri, un mare artist. Pentru mine, Bernard este un artist și ceea ce a făcut este incredibil.” , spune Donald Trump.