Casa de modă Dior dă în judecată o cafenea din Massachusetts și cere despăgubiri de 2 milioane de dolari. Care este motivul

În octombrie, când Gissel Santiago a deschis Café Dior pe Main Street în Springfield, a fost o sărbătoare. Primarul Domenic Sarno a tăiat o panglică simbolică și a lăudat noua afacere deținută de Latina, care promitea clienților săi o experiență de cafenea de lux în centrul orașului.

Dar acum, ușile cafenelei sunt închise deoarece se confruntă cu un proces de mai multe milioane de dolari din cauza numelui său – care opune micul bistro gigantului multinațional al modei Christian Dior.

Într-un proces intentat în aprilie, Christian Dior a acuzat Café Dior de utilizarea ilegală a mărcilor sale comerciale. Aceasta include numele afacerii – Christian Dior operează o cafenea Dior, a precizat în procesul său – și logo-ul său, despre care a susținut că Café Dior l-a folosit în marketing. Compania susține că Café Dior profită de faima și reputația „luxoasă” și „sofisticată” a Christian Dior.

Costul acestor acuzații? Christian Dior cere despăgubiri de 2 milioane de dolari de la Café Dior.

În documentele depuse în instanță săptămâna trecută, avocații lui Santiago au susținut că marca Dior a devenit generică. De asemenea, ei au menționat că numele fiicei sale este Dior.

Eforturile de a o contacta pe Santiago și pe avocații ei au eșuat marți. Ușile afacerii erau închise, iar telefoanele nu răspundeau.

Exit mobile version