• Numerele loteriei Powerball au fost extrase sâmbătă în Statele Unite, cu un jackpot imens, de 1,6 miliarde de dolari, un record mondial.
  • Deocamdată nu a apărut niciun câştigător. Persoana care are numerele potrivite are la dispoziţie câteva zile să revendice premiul.
  • Şansele de a câştiga acest jackpot sunt doar una la 292,2 milioane.

Jocurile au fost făcute: numerele loteriei Powerball au fost extrase sâmbătă în Statele Unite, cu un jackpot imens, de 1,6 miliarde de dolari, un record mondial, scrie CNN.

Deocamdată nu a apărut niciun câştigător. Persoana care are numerele potrivite are la dispoziţie câteva zile să revendice premiul.

Şi dacă sunt mai mulţi care au ales combinaţia câştigătoare, atunci premiul va trebui împărţit.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Şansele de a câştiga acest jackpot sunt doar una la 292,2 milioane. Pentru comparaţie, probabilitatea de a fi lovit de fulger este de una la un milion.

Câştigătorii norocoşi vor trebui să aleagă între a primi întreaga sumă prin plăţi întinse pe trei decenii sau a fi plătiţi o singură dată, până la 782,4 milioane, conform unei estimări a Powerball.

Un bilet la loterie a costat 2 dolari, iar numerele câştigătoare au fost 28, 45, 53, 56, 69, în timp ce Powerball a fost 20.