• Un jucător de loterie a câștigat premiul cel mare, după ce s-a aventurat în mijlocul unui uragan pentru a-și cumpăra un bilet.
  • Un locuitor din Fort Myers, Florida, a reușit să câștige 218 milioane de lire sterline (247 milioane de dolari).
  • Loteria din Florida indică faptul că unul dintre cele două bilete Mega Millions a fost cumpărat de la un magazin 7-Eleven, în timp ce al doilea bilet câștigător a fost vândut în California.

Un norocos jucător de loterie a reușit să câștige premiul cel mare de 218 milioane de lire sterline după ce s-a aventurat în mijlocul unui uragan pentru a-și cumpăra un bilet. În Florida, lovită de uragan, o mulțime de oameni și-au pierdut proprietățile și chiar viețile în timp ce furtuna de categoria 4 a făcut ravagii până la sfârșitul lunii septembrie.

Dar, în acest interval de timp, o singură persoană și-a încercat șansele la loto, un locuitor din Fort Myers, Florida, reușind să câștige 218 milioane de lire sterline (247 milioane de dolari).

În timp ce regiunea continuă să se reconstruiască după pagubele devastatoare produse de uraganul Ian, se pare că un locuitor din zonă a avut noroc. Rapoartele regionale ale Loteriei din Florida indică faptul că unul dintre cele două bilete Mega Millions de la o extragere a fost cumpărat de la un magazin 7-Eleven, în timp ce al doilea bilet câștigător a fost vândut în California.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Acel magazin 7-Eleven primește și el o parte din sumă, obținând un comision de 88.000 de lire sterline (100.000 de dolari) pentru că a vândut biletul câștigător al jackpotului.

Proprietara magazinului 7-Eleven, Mona Rawal, a declarat că banii din jackpot vor ajunge la cineva care „îi merită foarte mult”. Noul milionar nu și-a dezvăluit încă identitatea, dar Florida Lottery a confirmat că cineva a sunat cu biletul câștigător.

Secretarul John F. Davies de la Loteria din Florida a declarat că, deși este „întotdeauna emoționat pentru toți câștigătorii”, câștigul din Fort Myers a fost „puțin mai semnificativ decât altele”. Davies a adăugat că motivul a fost că Fort Myers este în prezent „o zonă în care încă se fac eforturi de restaurare din cauza impactului uraganului Ian de acum câteva săptămâni”.

7-Eleven l-a felicitat, de asemenea, pe clientul anonim, un purtător de cuvânt spunând: „Nu am putea fi mai fericiți că acești clienți extra norocoși au câștigat în magazinele 7-Eleven din Fort Myers, Florida, și San Jose, California.” Câștigătorii au la dispoziție până la 180 de zile pentru a-și revendica banii, dar dacă își doresc o plată în numerar în sumă fixă, atunci au la dispoziție doar 60 de zile pentru a-și declara biletul câștigător, potrivit MSN.