• Specialiștii în imobiliare spun că acum este momentul pentru achiziționarea de apartamente
  • Imobilele noi sunt printre preferințele cumpărătorilor pentru a-și personaliza locuința
  • Un apartament cu 3 camere în zona de nord a capitalei ajunge la 300.000 €


Dacă vrei să investești în achiziționarea unui apartament, acum este momentul. Specialiștii în imobiliare au constatat că prețul mare al chiriilor crește ofertele avantajoase de vânzare ale imobilelor. Cei ce își doresc să cumpere un apartament în București, sunt mai interesați de imobilele noi pentru a-și pune amprenta personală în casa lor.

Este un moment bun pentru achiziționarea unui apartament?

„În momentul de fata daca ar fi sa privim din punct de vedere al pretului, studiile de specialitate ne spun ca da, este un context favorabil achizitiei. A crescut pretul cu 15 20 % comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut si automat va mai creste si anul viitor. Deci in principiu cine are posibilitatea de a a chizitiona, este un moment oportun. La anul cu siguranta vor fi preturi mai mari.

Interesul mare este pentru proprietatile noi Un roman isi doreste personalizarea imoblilui. Marea majoritate a dezvoltatorilor vand apartamentele la chieie, nemobilate, comparativ cu cererea pe zona de imobile locuite sau vechi, automat aici putem vedea o cerere mult mai mare, mult mai crescuta.” spune Călin Ciortea, agent imobiliar.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Ce preț are un apartamen în zona de Nord?

Fiecare cartier din capitală satisface diferite nevoi ale rezidenților. Studenții tind să se ducă mai spre vestul capitalei pentru a fi mai paorpae de școli. Acest lucru se întâmplă fie că vorbim de închiriere sau vânzare. În București se observă cereri mai mari în zona de Nord a capitalei pe partea de imobile de lux.


„Astăzi un penthouse cu trei camere sau un apartament cu trei camere porneste de la 250 300.000 de euro. Iar un penthouse poate ajunge chiar la un mil jum in zona de nord a bucurestiului.”Adrian Cionca, agent imobiliar.

Citește și