• Românii preferă seturile cadou, jocurile de societate și pijamalele.
  • La nivel mondial, podiumul arată astfel: set cadou, set de cosmetice, card cadou.
  • Lista de căutări pe Google este diversificată, de la cadouri tradiționale precum ciocolată, jucării și cosmetice, până la tehnologie modernă.

Am intrat în săptămână Crăciunului și, dacă nu ai cumpărat încă toate cadourile pentru cei dragi, mai ai câteva zile la dispoziție. Analiștii Picodi România au analizat statisticile căutărilor în Google și au creat un clasament al celor mai populare cadouri de Crăciun.

Lista de căutări pe Google este diversificată, de la cadouri tradiționale precum ciocolată, jucării și cosmetice, până la tehnologie modernă, inclusiv ceasuri inteligente, boxe inteligente și umidificatoare de aer. În Romania, formula cea mai folosita în căutările pe google este «set cadou».

Pe locul doi se plasează un joc de societate, care poate face serile lungi de iarnă mai plăcute. Iar pe locul trei, aproape la fel de populară în căutări, este o pijama. În top 10 găsim și card cadou, care permite celui care o primește să aleagă ce dorește – nu este un secret că multe cadouri de Crăciun se regăsesc imediat după sărbători la vânzare pe diferitele platforme – de asemenea, pulovere, lego sau halate.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

În Germania, pe lângă seturile cadou, sunt de asemenea populare aparatele de cafea și șalurile, în Franța, în top se clasează puloverele, iar în Spania, kit-urile cosmetice.

Într-un clasament mondial, podiumul ar arăta astfel:
• Set cadou
• Set de cosmetice
• Card cadou

Citește și