• Investițiile României în inteligența artificială ating cifre record. 230 de milioane de dolari în 2023.
  • Ioana Petrea, antreprenor: Inteligența artificială este esențială în mediul business în 2024.
  • Ioana Petrea: Inteligența artificială ne poate crește foarte mult performanța la birou.

Investițiile României în inteligența artificială ating cifre record. 230 de milioane de dolari în 2023. Ioana Petrea este antreprenor și a creat o platformă prin care viitorii angajați beneficiază de asistență virtuală pentru a lua cele mai bune decizii profesionale, în contextul actual al pieței muncii.

Ioana Petrea: „Cred că A.I. este un instrument pe care îl recomand tuturor angajatorilor. El ne poate ajuta mai ales în departamentele de resurse umane, atât în construirea unor fișe de evaluare, dar foarte mult și în campaniile de recrutare.”

„Nu cred că inteligența artificială este neapărat un ritm pentru noi, cei angajați, și dimpotrivă, ar trebui să o privim ca pe un instrument. Atâta timp cât noi învățăm să ne folosim de aceste instrumente și le vedem ca niște tool-uri, ele ne pot crește foarte mult performanța la birou. Cele mai concrete exemple le pot da chiar și în social media, în campanii de marketing, în anunțuri, în zona de copyrigting și implicit în recrutare”, spune Ioana Petrea.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE

Citește și: