• Forbes a făcut primul top al familiilor bogate.
  • Au fost incluse doar familiile cu peste 10 milirde de dolari.
  • Familia Walton care deține magazinele Walmart e cea mai bogată familie.

Ești de familie bună? Dacă da, ar trebui să fii în acest top. Forbes a regândit împărțirea banilor în lume si a făcut pentru prima dată un clasament al famiilor care au cel puțin 10 miliarde de dolari. 45 de familii se încadrează în această categorie, iar una dintre ele îl depășește chiar și pe bogatul planetei, Elon Musk. E vorba de familia Walton – cea care conduce imperiul Walmart – cu 267 de miliarde de dolari.

Pe 2 e Familia Mars – cu 117 miliarde, iar în top 3 mai vine și familia Koch – cu active în principal în energie, industria chimică și finanțe. Dacă topul ar fi inclus și europeni, pe 2 ar fi fost familia Arnault – francezii care dețin brandurile LVMH.

Pentru că 1 miliard de dolari nu mai este ce a fost, Forbes prezintă primul clasament al familiilor  din țară care valorează 10 miliarde de dolari sau mai mult. Unele familii faimoase reușesc să intre. Moștenitorii fondatorului Walmart, Sam Walton, își continuă domnia ca cea mai bogată familie din America, cu 267 de miliarde de dolari, cu exact 150 de miliarde de dolari mai mult decât numărul doi. Între timp, familia Mars urcă pe locul 2, cu o avere netă totală de 117 miliarde de dolari.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

Citește și