• Sorana Cîrstea nu a avut replică în faţa liderei mondiale, reuşind doar câte un game în fiecare din cele două seturi jucate.
  • În primul tur, românca a învins-o pe americana Sloane Stephens cu 6-3, 6-2.
  • Swiatek, care nu a mai jucat de la Australian Open, o va întâlni în turul 3 pe câştigătoarea meciului dintre rusoaicele Alexandrova şi Andreeva.

Sorana Cîrstea a câştigat doar două game-uri în faţa polonezei Iga Swiatek, în turul doi al Masters-ului de la Doha. Lidera mondială a câştigat categoric, cu 6-1, 6-1, în doar 62 de minute. Cîrstea câştigă pentru prezenţa în Qatar 20.650 USD şi 65 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea nu a avut replică în faţa liderei mondiale, reuşind doar câte un game în fiecare din cele două seturi jucate, chiar în debutul acestora. În primul tur, românca a învins-o pe americana Sloane Stephens cu 6-3, 6-2, dar nu a reuşit să fie la fel de eficientă şi în confruntarea cu Swiatek.

Cîrstea nu a avut nicio minge de break şi a suferit atât la serviciu, cât şi la retur, poloneza fiind superioară la toate capitolele. Swiatek, care nu a mai jucat de la Australian Open, o va întâlni în turul 3 pe câştigătoarea meciului dintre rusoaicele Alexandrova şi Andreeva.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

A fost a treia confruntare directă dintre Swiatek și Cîrstea, toate fiind câștigate de poloneză. Prima dată s-a impus acum 2 ani, în optimi la Australian Open, cu 5-7, 6-3, 6-3. Anul trecut, Iga s-a calificat în semifinale la Indian Wells, după 6-2, 6-3.

Românca a ratat încă o șansă de a intra, pentru prima dată după două decenii de carieră, în Top 20 WTA. Ca să se întâmple acest lucru, Cîrstea trebuia să se califice în finală.

Citește și