• Austin era programat să călătorească marți la Bruxelles pentru a participa la o întâlnire regulată a Grupului de Contact pentru Apărare al Ucrainei.
  • Austin, în vârstă de 70 de ani, a fost dus la Centrul Medical Național Militar Walter Reed duminică după-amiază.
  • John Kirby a declarat că nu știe dacă președintele Joe Biden a vorbit direct cu Austin de când a fost internat duminică în spital.

Secretarul Apărării Lloyd Austin și-a anulat călătoria la Bruxelles pentru a se întâlni cu miniștrii NATO și pentru a lucra la ajutorul militar Ucrainei deoarece rămâne internat în spital în timp ce se confruntă cu alte complicații cauzate de cancerul de prostată, au declarat luni doi oficiali ai apărării, scrie AP News.

Austin era programat să călătorească marți la Bruxelles pentru a participa la o întâlnire regulată a Grupului de Contact pentru Apărare al Ucrainei, o adunare a aproximativ 50 de țări pentru a coordona ajutorul militar pentru Kiev. Acea întâlnire va avea loc acum virtual, au spus oficialii.

Aceasta este a doua spitalizare a lui Austin din cauza complicațiilor după o intervenție chirurgicală din decembrie pentru tratarea cancerului de prostată. Luni, purtătorul de cuvânt al Securității Naționale a Casei Albe, John Kirby, a declarat că nu știe dacă președintele Joe Biden a vorbit direct cu Austin de când a fost internat duminică în spital, dar că președintele încă mai are încredere în capacitatea sa de a servi.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Austin, în vârstă de 70 de ani, a fost dus la Centrul Medical Național Militar Walter Reed duminică după-amiază pentru a rezolva problemele vezicii urinare. După teste suplimentare, a fost internat în unitatea de îngrijire critică pentru îngrijire de susținere și monitorizare atentă și de atunci a transferat autoritățile secretarului adjunct al apărării Kathleen Hicks.

Citește și