• Averea netă a lui Arnault și a familiei sale a crescut la 207,8 miliarde de dolari, după o creștere de 23,6 miliarde de dolari viner.
  • Tesla a avut joi cu dificultăți la bursă, scăzând cu 13%, iar Musk a pierdut peste 18 miliarde de dolari din averea netă.
  • În 2021, LVMH a achiziționat Tiffany & Co. pentru aproape 16 miliarde de dolari – considerată cea mai mare achiziție de brand-uri de lux din toate timpurile.

Miliardarul Bernard Arnault, președintele și directorul general al companiei globale de produse de lux LVMH – entitatea care se află în spatele a zeci de branduri de produse de lux precum Louis Vuitton și Sephora – este acum cel mai bogat om din lume, depășindu-l pe Elon Musk.

Averea netă a lui Arnault și a familiei sale a ajuns la 207,8 miliarde de dolari, după o creștere de 23,6 miliarde de dolari vineri, depășind-o pe cea a lui Musk, de 204,5 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes.

În 2021, LVMH a achiziționat Tiffany & Co. pentru aproape 16 miliarde de dolari – considerată cea mai mare achiziție de brand-uri de lux din toate timpurile. Agache, holdingul lui Arnault, susține o firmă de capital de risc numită Aglaé Ventures, despre care Forbes scrie că investește în afaceri precum Netflix și ByteDance – compania mamă a TikTok.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Citește și