• Un palat din zona metropolitană Bilbao, Spania, este scos la vânzare pentru 5 mil.$.
  • Palatul Eguzki Alde a fost proiectat de apreciatul arhitect Leonardo Rucabado în 1918.
  • Palatul Eguzki Alde are 6 etaje și îmbină istoria cu luxul contemporan.

Unde mergi în următoarea vacanță? Spania este renumită pentru minunile sale arhitecturale. Printre acestea, palatul Eguzki Alde, din zona metropolitană Bilbao, iese în evidență. Acesta îți oferă șansa de a deține o bucată de istorie.

Cum arată palatul?

Palatul Eguzki Alde reprezintă o mărturie a moștenirii și măiestriei basce. Amplasat în orașul pitoresc Getxo, în zona metropolitană Bilbao, acesta îți oferă o oportunitate unică de a deține o bucată de istorie fiind scos la vânzare. Eguzki Alde se traduce în limba bască prin „partea însorită”, reflectând locația sa idilică fiind- situat pe malul mării. Palatul cu șase etaje emană eleganță prin coloanele sale impunătoare.

Acesta a fost renovat pentru a îmbina luxul contemporan cu farmecul atemporal. Fațada solidă din piatră este completată de balcoane și terase spațioase care oferă priveliști uluitoare asupra mării, plajei, portului de agrement și golfului.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

Între zidurile sale se află cinci apartamente rafinate. Spațiile de locuit se întind pe o suprafață de 523 de metri pătrați, dispun de șase dormitoare, șase băi complete și două. Bijuteria care încununează palatul este turnul său, oferind încă 15 metri pătrați de spațiu, care poate fi folosit ca birou, sală de sport sau studio de artă. Dincolo de interioarele sale opulente, Palatul se mândrește cu terenuri întinse pe 2.000 de metri pătrați, pline de grădini luxuriante, o piscină și garaje subterane. Farmecul Bilbao se extinde dincolo de minunile sale arhitecturale, cu scenele sale înfloritoare de artă și gastronomie care atrag vizitatori din întreaga lume. Așadar dacă vrei să locuiești într-un palat – acesta este o variantă. Prețul este de 4,75 milioane de euro, adică puțin peste 5 milioane de dolari americani.

Citește și