• Platforma Macadam are un pedometru și a fost concepută ca un joc, adică fiecare pas este recompensat.
  • Weward calculează cu exactitate pașii datorită contorului de pe telefoanele mobile și utilizează datele de sănătate pentru a urmări performanța și progresul.
  • Sweatcoin funcționează foarte simplu: îl instalați, îl activați și ieșiți la plimbare pentru a obține profituri.

De multe ori suntem leneși când vine vorba de a ajunge undeva, pentru că optăm întotdeauna pentru metrou, autobuz, mașină, scuter sau motocicletă pentru a ajunge la destinație cât mai repede și fără a face niciun efort fizic. Dar de ce să mergi pe jos pe gratis când ai putea plăti pentru a o face?

Macadam este prima aplicație spaniolă care îi plătește pe utilizatori pentru a merge pe jos. Această platformă are un pedometru și a fost concepută ca un joc, adică fiecare pas este recompensat, astfel încât individul să își continue drumul și să continue să își îndeplinească obiectivele.

Cei interesați își pot schimba în fiecare seară pașii în monede virtuale, care sunt schimbate în euro atunci când ating un anumit număr. În plus, există posibilitatea ca utilizatorii să participe la provocări individual sau împreună pentru a merge și mai departe în gamificare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În viitor, Macadam dorește să recompenseze orice fel de activitate imediat ce o persoană pleacă de acasă, astfel încât dezvoltatorii săi (Benjamin Daudignac, Louis Roblin și Baptiste Villain) vor trebui să dezvolte câteva funcții sociale în lunile următoare.

Weward

Weward calculează cu exactitate pașii datorită contorului de pe telefoanele mobile și utilizează datele de sănătate pentru a citi numărul de etaje urcate, caloriile active arse și distanța parcursă, pentru a urmări performanța și progresul. Pașii sunt convertiți în monede virtuale care sunt răscumpărate pentru bani, carduri cadou la o mare varietate de magazine și alte cadouri.

Sweatcoin

Sweatcoin funcționează foarte simplu: îl instalați, îl activați și ieșiți la plimbare pentru a obține profituri. Trebuie remarcat faptul că aplicația nu oferă bani reali, ci oferă sweatcoins, care este propria monedă, iar datorită acesteia, utilizatorii pot cumpăra unele produse oferite în cadrul platformei.

Pe de altă parte, Sweatcoin permite, de asemenea, obținerea de monede suplimentare prin intermediul unor activități, adică se pot viziona reclame, se pot invita prieteni sau se poate activa modul „double boost mode”, care înregistrează monede duble pentru fiecare pas timp de 20 de minute.