• Magazinul din Port Lockroy este cel mai sudic oficiu poștal din lume și miroase frecvent a pinguin.
  • În fiecare an, Antarctic Heritage Trust este inundat de cereri de angajare pentru aceste locuri de muncă.
  • În acest an, sunt oferite trei posturi.

Se pot depune candidaturi pentru a lucra în faimosul oficiu poștal al pinguinilor” din Antarctica. Candidații selectați vor fi motivați”, empatici” și nu vor avea nimic împotrivă să facă duș o dată la două săptămâni, anunță Sky News.

Magazinul din Port Lockroy este cel mai sudic oficiu poștal din lume și miroase frecvent a pinguin. În fiecare an, Antarctic Heritage Trust este inundat de cereri de angajare pentru aceste locuri de muncă. În acest an, sunt oferite trei posturi.

Pe lângă procesarea a până la 80.000 de scrisori și cărți poștale pe an, personalul trebuie să administreze magazinul și să întâmpine cei aproximativ 18.000 de pasageri de croazieră care trec pe acolo.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Unul dintre candidați, Katie Shaw, manager de caritate din Manchester, își dorește atât de mult să plece, încât și-a tatuat o hartă exactă din punct de vedere geografic a Antarcticii pe un picior și un portret al exploratorului Ernest Shackleton pe celălalt.

Candidații selectați trebuie să aibă o serie de competențe. Angajații trebuie să sorteze corespondența, să vândă timbre, să aibă grijă de clădiri și să administreze magazinul de cadouri. Ei vor trebui să suporte condițiile de viață de bază și să fie mulțumiți de propria lor companie.

Formularul de înscriere îi avertizează pe oameni cu privire la igienă:

Nu avem apă curentă pe insulă, așa că instalațiile de spălat sunt foarte simple. Apa este colectată în bidoane de la navele vizitatoare. Nu există dușuri în Port Lockroy, așa că se așteaptă ca personalul să se simtă confortabil trăind cu aceste facilități limitate de spălare, dar să mențină totuși un nivel ridicat de igienă. Navele vizitatoare vor oferi dușuri aproximativ o dată pe săptămână, dar când condițiile meteorologice sunt nefavorabile se poate ajunge până la două săptămâni fără vizitatori sau duș.”

Citește și