- Compania aeriană Singapore Airlines a transformat un avion A380 în restaurant.
- Prețurile pleacă de 39 de dolari la clasa economică până la 474 de dolari la VIP.
- Toate biletele scoase la vânzare au fost epuizate în 30 de minute.
- În Australia poți să zbori fără să ajungi undeva. În Singapore, avionul nici măcar nu mai decolează.
Compania aeriană națională a scos la vânzare bilete pentru două curse. Îți cumperi, însă, biletul de la Singapore Airlines doar ca să iei cina în avion.
Plătești pentru asta de la 40 până la 470 de dolari. La prețul ăsta, ai asigurate locurile care respectă distanțarea socială și un meniu creat de Shermay Lee, un bucătar celebru din Singapore.
În timp ce mănânci, te poți uita la un film pe ecranele din scaune, exact ca în timpul zborului. Compania este una dintre cele mai greu lovite de pandemie. A avut, până acum, pierderi de 1 miliard de dolari.