• Și-au dat demisia și și-au deschis propriul business.
  • Ramona și Rareș au creat „Pauza la Cutiuță”.
  • Casa ta poate fi cel mai bun restaurant din oraș.

Ani de zile au lucrat din fața calculatorului, iar pauza de masă era un sandwich mâncat în grabă pe birou.

Anul trecut Rareș și Ramona au luat o decizie care aduce multă bucurie gurmanzilor amatori sau profesioniști din Iași. Au creat „Pauza la cutiuță”. Cinci cutiuțe, cinci meniuri complexe dar și ușor de mâncat, atât pe o bancă în parc,
cât și la o cafea în cafeneaua preferată.

Ne-am gândit să punem ceva sănătos la dispoziția celor care stau atâtea ore la muncă și aranjat frumos pentru că eu sunt genul de om care dacă nu-mi place cum arată farfuria sau ceea ce mănânc, nu îmi mai vine să mănânc. Cutiuțele sunt 5 la număr, așa cum spuneam. Patru sunt pe bază de proteină, iar una am făcut-o pentru acele persoane care sunt din ce în ce mai multe, vegane, vegerariene sau țin post”, spune Ramona Mardar, fondator „Pauza la Cutiuță”.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Tot ei îți pot transforma casa într-un restaurant pe gustul tău. Se ocupă de cumpărături, de meniul pe care îl puteți crea împreună, iar la final, lasă bucătăria exact cum au găsit-o.

Asul nostru din mânecă este o rețetă de la bunica mea, care ea o știe de la străbunica, se numește paste de cartofi, rețeta nu v-o spun pentru că este secretul nostru, dar toată lumea lăudat-o și a fost super încântată de ea. Bucătar la tine acasă este pentru că vrem să venim în ajutorul oamenilor, să își economisească și timpul și banii”, explică Rareș Pîrv, fondator „Pauza la Cutiuță”.

Meniurile sunt adaptate și copiilor, așa că te pot scăpa de grija gătitului.

„Sunt super interesante și super practice. Le-am luat pentru copii prima dată ca să vadă cum sunt, să vadă dacă pot mânca din ele, să le ducă undeva și să le depoziteze ușor”, afirmă Alin, client.