• Doi directori de la Regeneron au vândut acțiuni în valoare de 1 milion de dolari după ce Donald Trump a lăudat tratamentul primit.
  • Acțiunile au crescut cu peste 3% în prima noapte de la discursul lui Trump despre cocktailul de anticorpi.
  • Tratamentul luat de liderul Americii nu a fost, încă, aprobat de FDA.

Doi directori de la Regeneron, compania farmaceutică din America, au vândut acțiuni în valoare de 1 milion de dolari, în prima zi de la video-ul în care Trump laudă tratamentul, relatează Independent.

Cei doi directori din cadrul companiei farmaceutice, Joseph Goldstein și Marion McCourt, au anunțat că au vândut 10.200 de acțiuni în valoare de 1 milion de dolari.

Conform unor documente, lui Joseph Goldstein i-a revenit suma de 740.000 de dolari, iar lui Marion McCourt 260.000 de dolari.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Donald Trump: „A fost precum un miracol venit de la Dumnezeu”

Vânzarea de acțiuni s-a întâmplat la numai o zi după ce Donald Trump a lăudat cocktailul de anticorpi Regeneron, cu care a fost tratat. A vorbit despre el cu mult entuziasm: „A fost precum un miracol venit de la Dumnezeu”. Astfel, acțiunile Regeneron au crescut cu peste 3% în prima noapte.

Luni, când s-au deschis bursele, prețul unei acțiuni Regeneron a crescut de la 564 de dolari la 600 de dolari.

Acțiunile Regeneron la bursă au crescut cu 60% față de valoarea din ianuarie

Un purtător de cuvânt al companiei Regeneron a declarat că vânzarea de acțiuni a fost planificată în prealabil. Procesul de vânzare s-a realizat prin intermediul unui mecanism conceput pentru a evita acuzațiile pentru tranzacționarea din interior, adică tranzacția privilegiată.

Lauda adusă de Donald Trump la adresa tratamentului Regeneron a condus la o creștere a acțiunilor companiei la bursă cu 60% față de valoarea pe care o aveau în ianuarie.

Tratamentul Regeneron pe care l-a luat Trump nu este disponibil încă pentru vânzare, iar acesta nu a fost aprobat de FDA.