Doi directori de la Regeneron au vândut acțiuni de 1 milion de dolari după ce Trump a lăudat cocktailul de anticorpi

Doi directori de la Regeneron au vândut acțiuni de 1 milion de dolari după ce Trump a lăudat cocktailul de anticorpi

Doi directori de la Regeneron, compania farmaceutică din America, au vândut acțiuni în valoare de 1 milion de dolari, în prima zi de la video-ul în care Trump laudă tratamentul, relatează Independent.

Cei doi directori din cadrul companiei farmaceutice, Joseph Goldstein și Marion McCourt, au anunțat că au vândut 10.200 de acțiuni în valoare de 1 milion de dolari.

Conform unor documente, lui Joseph Goldstein i-a revenit suma de 740.000 de dolari, iar lui Marion McCourt 260.000 de dolari.

Donald Trump: „A fost precum un miracol venit de la Dumnezeu”

Vânzarea de acțiuni s-a întâmplat la numai o zi după ce Donald Trump a lăudat cocktailul de anticorpi Regeneron, cu care a fost tratat. A vorbit despre el cu mult entuziasm: „A fost precum un miracol venit de la Dumnezeu”. Astfel, acțiunile Regeneron au crescut cu peste 3% în prima noapte.

Luni, când s-au deschis bursele, prețul unei acțiuni Regeneron a crescut de la 564 de dolari la 600 de dolari.

Acțiunile Regeneron la bursă au crescut cu 60% față de valoarea din ianuarie

Un purtător de cuvânt al companiei Regeneron a declarat că vânzarea de acțiuni a fost planificată în prealabil. Procesul de vânzare s-a realizat prin intermediul unui mecanism conceput pentru a evita acuzațiile pentru tranzacționarea din interior, adică tranzacția privilegiată.

Lauda adusă de Donald Trump la adresa tratamentului Regeneron a condus la o creștere a acțiunilor companiei la bursă cu 60% față de valoarea pe care o aveau în ianuarie.

Tratamentul Regeneron pe care l-a luat Trump nu este disponibil încă pentru vânzare, iar acesta nu a fost aprobat de FDA.

Exit mobile version