• Elon Musk este cel mai bogat om din istorie, dar crede că Putin ar putea fi şi mai bogat.
  • CEO-ul Tesla şi-a redobândit titlul de cea mai bogată persoană din lume la sfârşitul anului 2021, când l-a depăşit pe Jeff Bezos de la Amazon.
  • Musk are o avere de aproximativ 260 de miliarde de dolari.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a oferit un răspuns neașteptat în cadrul unui interviu recent, atunci când a fost întrebat despre titlul său de cea mai bogat om din lume, potrivit unui clasament din 2021.

„Cum vă simţiţi ca fiind cea mai bogată persoană de pe pământ?”, a fost întrebat Musk în timpul unui interviu recent.

„Chiar cred că Putin este semnificativ mai bogat decât mine”, a răspuns Musk, potrivit Business Insider.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Averea uriaşă a preşedintelui rus Vladimir Putin rămâne un mister, nimeni nu ştie exact cât de mare este sau unde este ascunsă. Putin a fost legat de un palat de 1,4 miliarde de dolari la Marea Neagră şi de un apartament de patru milioane de dolari în Monaco.

Unii au speculat că preşedintele rus ar putea fi cel mai bogat om din lume, finanţistul Bill Browder, declarând în 2017 că el crede că Putin „a acumulat 200 de miliarde de dolari în câştiguri ilicite”.

În urma invaziei lui Putin în Ucraina, SUA şi ţările occidentale au pus în aplicare sancţiuni care vizează Rusia, principalii aliaţi ai lui Putin şi pe preşedintele rus însuşi.

În înterviu, Musk a spus că este imperativ ca Putin să fie oprit.

Este important să se facă ceva serios. Nu-l putem lăsa pe Putin să preia controlul asupra Ucrainei. Este o nebunie„, a declarat Musk.

CEO-ul Tesla şi-a redobândit titlul de cel mai bogat om din lume la sfârşitul anului 2021, când l-a depăşit pe Jeff Bezos de la Amazon. Musk are o avere de aproximativ 260 de miliarde de dolari.