• Printre obiectele licitate se numără măsuțe de cafea, cuști pentru păsări și picturi în ulei.
  • Pe listă sunt zeci de birouri și scaune, o cabină de DJ și instrumente muzicale.
  • Licitația a fost numită „Rebranding Twitter: Licitație online cu suveniruri, artă, bunuri de birou și altele!”.

Elon Musk va scoate la licitație logo-uri Twitter și alte suveniruri, la doar câteva săptămâni după rebrandingul companiei ca „X”. Licitația începe pe 12 septembrie și va dura două zile.

Licitația a fost numită „Rebranding Twitter: Licitație online cu suveniruri, artă, bunuri de birou și altele!”. Printre cele 584 de loturi scoase la licitație de Elon Musk se numără măsuțe de cafea, cuști uriașe pentru păsări și două picturi în ulei cu imagini care au devenit virale pe Twitter. Este vorba despre un selfie făcut de Ellen DeGeneres alături de mai multe vedete, în 2014, la Premiile Oscar. Cealaltă ilustrează un moment emoționant dintre Barack Obama, președintele Statelor Unite la acea vreme, și soția lui, Michelle.

Fotografia a fost postată de Obama pe Twitter, când a fost reales în noiembrie 2012. Atunci, era cel mai apreciat tweet al platformei. De asemenea, sunt pe listă zeci de birouri și scaune, o cabină de DJ și instrumente muzicale, de la chitare până la tobe și amplificatoare, care ar fi suficiente pentru o întreagă trupă. Unul dintre logo-urile Twitter care vor fi licitate încă este fixat pe sediul companiei din San Francisco. Oferta minimă pentru fiecare lot este de 25 de dolari.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și