• Președintele Joe Biden a declarat că există o catastrofă majoră în statul Hawaii.
  • Acțiunea președintelui pune la dispoziție fonduri federale pentru persoanele afectate din comitatul Maui.
  • Asistența poate include granturi pentru locuințe temporare și reparații la domiciliu.

Președintele Joe Biden a declarat că există o catastrofă majoră în statul Hawaii și a ordonat acordarea de ajutor federal pentru a suplimenta eforturile de redresare la nivel local și de stat în zonele afectate de incendiile de vegetație începând cu 8 august 2023 și în continuare.

Acțiunea președintelui pune la dispoziție fonduri federale pentru persoanele afectate din comitatul Maui.

Asistența poate include granturi pentru locuințe temporare și reparații la domiciliu, împrumuturi cu costuri reduse pentru a acoperi pierderile de proprietăți neasigurate și alte programe pentru a ajuta persoanele fizice și proprietarii de afaceri să se recupereze în urma efectelor dezastrului.

Recomandări

BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ZBORURI OPRITE PE AEROPORTUL DIN FRANKFURT
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
DUJARDIN PRIMEȘTE INTERDICȚIE LA JO
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS

Finanțarea federală este, de asemenea, disponibilă pentru guvernele de stat și locale eligibile și pentru anumite organizații private fără scop lucrativ, pe bază de împărțire a costurilor, pentru îndepărtarea molozului și măsuri de protecție de urgență în comitatul Maui, precum și asistență pentru măsuri de protecție de urgență pentru comitatul Hawaii.

În cele din urmă, finanțarea federală este, de asemenea, disponibilă pe baza unei repartizări a costurilor pentru măsuri de atenuare a riscurilor la nivel de stat. Maona N. Ngwira de la FEMA a fost desemnat să coordoneze operațiunile federale de redresare în zonele afectate.

Citește și