• Ford recheamă în service peste 634.000 de SUV-uri vândute în toată lumea, din cauza riscului de incendiu.
  • Al doilea mare producător american de automobile a precizat că retragerea afectează modelele de teren Bronco Sport şi Escape produse între 2020-2023.
  • Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, cu aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

Ford recheamă în service peste 634.000 de SUV-uri vândute în toată lumea, din cauza riscului de incendiu ca urmare a unor posibile fisuri la injectoarele de combustibil, potrivit Reuters.

Al doilea mare producător american de automobile a precizat că retragerea afectează modelele de teren Bronco Sport şi Escape produse în perioada 2020-2023.

Sunt vizate 520.000 de vehicule din SUA şi aproximativ 114.000 de vehicule în alte ţări

Toate aceste automobile au motoare de 1,5 litri şi trei cilindri. Sunt vizate 520.000 de vehicule din SUA şi aproximativ 114.000 de vehicule în alte ţări.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Ford a precizat că atunci când motoarele acestor SUV-uri funcţionează, este posibil ca o fisură la injector să provoace scurgeri de combustibil, ceea ce ar putea conduce la un incendiu sub capotă.

Cu toate acestea, Ford nu a recomandat proprietarilor să înceteze să mai conducă vehiculele deoarece incendiile sunt rare şi în general nu au loc atunci când motorul este oprit.

Odată ce reparaţiile sunt disponibile, dealerii vor actualiza software-ul vehiculului pentru a detecta dacă un injector de combustibil este crăpat şi vor furniza un mesaj pe tabloul de bord pentru a alerta şoferii.

Dacă este detectată o scădere a presiunii în conducta de combustibil, puterea motorului va fi redusă automat pentru a minimiza orice risc, permiţând în acelaşi timp clienţilor să conducă într-o locaţie sigură şi să oprească vehiculul şi să organizeze service” , a adăugat Ford.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, cu aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.