• Pablo Isla şi-a lansat propria companie de producţie audiovizuală.
  • Isla s-a retras de la conducerea grupului ce deţine brandul global de modă Zara în aprilie 2022.
  • ,,Intenționez să contribui la lumea audiovizualului și la dezvoltarea înfloritoarei industrii audiovizuale spaniole, bazându-mă pe pasiunea mea profundă pentru film” , a spus Isla.

Pablo Isla, fostul director executiv al grupului Iditex, care deţine lanţurile de magazine Zara, şi-a lansat propria companie de producţie audiovizuală şi a declarat vineri că speră să îşi folosească ,,pasiunea (sa) profundă pentru filme” şi experienţa acumulată în domeniul afacerilor pentru a contribui astfel la dezvoltarea industriei cinematografice din Spania, potrivit Reuters.

Pablo Isla s-a retras de la conducerea grupului ce deţine brandul global de modă Zara în aprilie 2022, după ce a coordonat timp de peste un deceniu expansiunea acestuia la nivel mondial, şi a predat ştafeta Martei Ortega, fiica proprietarului grupului Inditex, Amancio Ortega, care a preluat funcţia de preşedinte non-executiv al consiliului de administraţie.

,,Intenţionez să contribui cu experienţa mea în business la promovarea sectorului audiovizual şi, bazându-mă pe pasiunea mea profundă pentru filme, să ajut la dezvoltarea înfloritoarei industrii audiovizuale din Spania” , a declarat Pablo Isla.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Noua companie, înfiinţată de Pablo Isla alături de o producătoare recompensată cu premiul Goya, Carla Perez de Albeniz, şi de avocata Maria Jesus Roman, doreşte ,,să dezvolte proiecte cu o calitate tehnică de top pentru un public global şi să promoveze noi formate de exprimare audiovizuală” .

În urma plecării sale din grupul Inditex în luna aprilie, Pablo Isla a rămas membru în consiliul de administraţie de la Nestlé, s-a alăturat fondului privat american de investiţii General Atlantic în calitate de consilier global senior şi a devenit preşedinte consultativ al consiliului de administraţie al Universităţii IE din Spania.