• CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a declarat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a avut simptome foarte ușoare.
  • Bourla a primit patru doze de vaccin împotriva noului coronavirus de la Pfizer și partenerul german Biontech Corporation. 
  • Bourla, care are 60 de ani, a spus că a început un curs de tratament cu medicamentul companiei Paxlovid și s-a izolat, respectând toate măsurile de precauție.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a declarat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a avut simptome foarte ușoare.

Bourla a primit patru doze de vaccin împotriva noului coronavirus de la Pfizer și partenerul german Biontech Corporation. 

Bourla, care are 60 de ani a spus că a început un curs de tratament cu medicamentul companiei Paxlovid și s-a izolat, respectând toate măsurile de precauție.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă”, a declarat Bourla într-un comunicat.

Mai multe personalități publice au fost depistate pozitiv la această boală infecțioasă în ultimele luni, inclusiv președintele american Joe Biden și consilierul său medical principal, doctorul Anthony Fauci.

Biden a petrecut mai mult de două săptămâni izolat la Casa Albă după două episoade de COVID-19, al doilea caz fiind considerat a fi un ricoșeu” experimentat de unii pacienți cu COVID care iau Paxlovid.

Paxlovid este un medicament antiviral care este utilizat pentru a trata persoanele cu risc ridicat, cum ar fi pacienții în vârstă.

Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer și de partenerul său german BioNTech.