• Din cele 60 de camere pe care le are conacul, 20 sunt ocupate de personalul necesar pentru întreținerea locuinței care se mândrește și cu un teren de golf.
  • În sufragerie, se află un tablou al lui George Washington, comandat de Benjamin Franklin.
  • Casa a doborât pentru prima dată recordul pentru cele mai scumpe vânzări în 1950 și a făcut-o din nou în 2000, când a fost cumpărată de domnul Winnick pentru 94 de milioane de dolari.

Proprietatea de 40.000 metri pătrați și casa de 60 de camere a aparținut anterior lui Conrad Hilton și a stabilit de două ori recorduri imobiliare. Gary Winnick și soția sa Karen și-au listat conacul Bel-Air, cunoscut sub numele de Casa Encantada, la un prede 250 de milioane de dolari, punând proprietatea pe cale să doboare recordul pentru cea mai scumpă casă vândută vreodată în SUA, scrie The Telegraph.

Sursă: The Telegraph

Din cele 60 de camere, 20 sunt ocupate de personalul necesar pentru întreținerea locuinței care se mândrește și cu un teren de golf. În rest, există trei bucătării, o sală de cărți, baruri și o sală de proiecție de filme. La subsol, se află walk-in de argint, blană și bolți de vin. Câteva dintre camere sunt acoperite cu lambriuri din lemn rare. Colecția de artă include picturi franceze din secolul al XVIII-lea și o serie de lucrări ale unor artiști americani venerați, inclusiv Edward Hopper.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Sursă: The Telegraph

În sufragerie, se află un tablou al lui George Washington, comandat de Benjamin Franklin. Există și un pian realizat de Blüthner, o companie germană venerată care datează de la mijlocul secolului al XIX-lea, care a fost cântat cândva de Stephen Sondheim. În exterior există un teren de tenis iluminat, un teren de baschet cu galerii pentru spectatori, o grădină de trandafiri.

Sursă: The Telegraph

Casa a doborât pentru prima dată recordul pentru cele mai scumpe vânzări în 1950 și a făcut-o din nou în 2000, când a fost cumpărată de domnul Winnick pentru 94 de milioane de dolari. Renovarea casei a durat doi ani și jumătate, cu 250 de muncitori pe șantier în fiecare zi, potrivit The Wall Street Journal. Proprietatea de 40.000 de metri pătrați și terenul său extins necesită întreținere constantă, ceea ce i-a influențat pe domnul Winnick și pe soția sa, scriitoare, să caute o reședință puțin mai modestă.

Citește și

Regizorul James Cameron rupe tăcerea în legătură cu submersibilul scufundat: „Este într-adevăr destul de suprarealist”

Cinci lecții de stil de la Sarah Jessica Parker. Nu-ți fie teamă să porți tocuri colorate

Jumătate dintre americani cred că fiul lui Joe Biden a primit tratament special din partea procurorilor