• Antreprenorul canadian Michael Henderson are planuri de a construi în Dubai un mega-resort în formă de Lună, cu o replică gigantă a Lunii amplasată în vârful unui zgârie-nori de 30 de metri.
  • Proiectul, numit MOON, are un cost estimat de 4,28 miliarde de lire sterline și se estimează că va atrage aproximativ 2,5 milioane de oaspeți pe an.
  • Stațiunea propusă în interiorul structurii sferice a replicii Lunii va include un hotel cu 4.000 de camere, o arenă cu o capacitate de 10.000 de persoane și o „colonie lunară” care va recrea experiența de a călca efectiv pe Lună.

Un antreprenor canadian numit Michael Henderson intenționează să construiască un proiect unic în Dubai, mai exact o replică gigantă a Lunii amplasată în vârful unui zgârie-nori, relatează METRO. Resortul, numit MOON va fi amplasat pe o clădire înaltă de 30 de metri, într-un oraș cunoscut pentru structurile sale arhitecturale impresionante, precum cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa.

Avem cel mai mare „brand” din lume. Opt miliarde de oameni cunosc brandul nostru și nici măcar nu am început încă”, a declarat Hudson.

Se estimează că acest mega-resort în formă de Lună va avea un cost de aproximativ 4,28 miliarde de lire sterline și va atrage în jur de 2,5 milioane de oaspeți pe an. În cadrul acestuia, vizitatorii se vor putea bucura de un club de noapte și un centru de wellness.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Planul propus de Henderson include construirea unei stațiuni de destinație spectaculoase în interiorul structurii sferice a replicii Lunii. Această stațiune ar găzdui un hotel cu 4.000 de camere, o arenă cu o capacitate de 10.000 de persoane și o colonie lunară” care ar recrea experiența de a călca efectiv pe Lună.

MOON ar urma să fie amplasat pe o clădire circulară asemănătoare unui piedestal, care să suțină replica Lunii. Acesta va străluci pe timp de noapte, creând un peisaj vizual impresionant.

Citește și: