• Ireland Baldwin a dezvăluit că este însărcinată în ajunul Anului Nou și a distribuit pe rețelele sociale o sonogramă.
  • Fanii au primit vestea printr-o postare pe Instagram în care o prezintă pe micuța Holland.
  • Ireland a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Holland, făcându-l pe tatăl ei, Alec Baldwin, bunic pentru prima dată.

Soția actorului din „30 Rock”, Hilaria, a felicitat-o joi pe fiica lui Baldwin, Ireland, pentru venirea pe lume a fiicei ei, Holland, scrie Fox News.

,,Cu toții suntem atât de încântați că Holland este aici!”, a scris Hilaria într-o postare pe Instagram în care îi prezintă pe cei șapte copii. ,,Felicitări mamei și tatei, Ireland și Andre. Vă iubim foarte mult!”, a adăugat aceasta.

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Ireland și iubitul ei, rapperul RAC (André Allen Anjos), în vârstă de 38 de ani, au împărtășit prima dată vestea pe Instagram cu o fotografie care îl arată pe RAC lângă ea în patul de spital, în timp ce ține în brațe bebelușul a cărui față este acoperită.

„Dacă aș fi un porc…Aș fi unul nepoliticos și nechibzuit, desigur!”

Relația dintre Baldwin și Ireland pare să fie una apropiată, chiar dacă în timpul divorțului lui Baldwin de Basinger, în urmă cu 16 ani, el a jignit-o fiica sa într-un mesaj vocal care a fost dezvăluit. În 2015, cei doi păreau să fi lăsat în urmă această convorbire urâtă, iar Ireland a postat pe Twitter o fotografie cu cei doi citind cartea pentru copii „If I Were a Pig”.

De asemenea, Basinger și-a onorat fiica prin câteva postări pe Instagram de Ziua Mamei, săptămâna aceasta, înainte ca Irlanda să nască.

„Cel mai bun lucru pe care îl pot face vreodată în viața mea…să aduc acest mic suflet pe planetă”, a scris Basinger alături de o fotografie în care este ținută de mână cu fetița ei.

„A fi mama ei îmi aduce orice fericire, orice bucurie și îmi definește adâncimile iubirii. Mai adânc decât cel mai adânc ocean. Mai înalt decât cerul. A ajuns până la stele.”

Citește și:

FOTO. L’Equipe, după declarația lui Rafael Nadal despre Roland Garros 2023: „Un pământ fără regele său”

Este inteligența artificială „potențial înfricoșătoare”? Temerile pe care le au americanii cu privire la cotidian

Autoritățile din Iran execută trei bărbați acuzați pentru „război împotriva lui Dumnezeu”. Țara are cel mai mare număr de execuții din ultimul an