• L’Equipe i-a dedicat o copertă istorică lui Nadal: ,,Un pământ fără regele său” .
  • Jurnalișii de la Marca au transmis că îi vor fi mereu alături lui Rafa, indiferent de ce va alege acesta să facă în continuare.
  • Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros 2023: ,,Am nevoie să pun punct în cariera mea” .

Anunțul lui Rafael Nadal că nu va mai juca la Roland Garros 2023 și că 2024 va fi probabil ultimul an al carierei sale a ținut prima pagină a ziarelor, iar L’Equipe i-a dedicat un amplu articol celui supranumit ,,Regele zgurii” , scrie presa internațională.

Francezii au titrat „Un pământ fără regele său” , făcând referire la cele 14 titluri cucerite de Nadal la Grand Slamul din Paris.

La rândul lor, jurnalișii de la Marca au transmis că îi vor fi mereu alături lui Rafa, indiferent de ce va alege acesta să facă în continuare.

Rafael Nadal s-a retras de la Roland Garros 2023

De 14 ori campion pe zgura de la Paris, Nadal a anunțat că se retrage în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o la Academia Rafa Nadal din Manacor.

„Sunt aici pentru diferite motive. Este imposibil pentru mine să joc la Roland Garros anul acesta. Decizia a fost luată de corpul meu. Nu intenționez să joc în lunile care vor urma. Accidentarea pe care am suferit-o în Australia nu a evoluat așa cum mă așteptam. Participarea la Roland Garros este imposibilă. Nu voi putea fi acolo după mulți ani.

Mi se pare logic să fiu luat în calcul pentru Roland Garros, în condițiile în care sunt actualul campion al turneului. Sunt persoana care a câștigat de cele mai multe ori acolo, sunt mulți ani de rezultate excelente. Și este logic ca oamenii să se aștepte de la mine să revin, dar nu și de data aceasta” , a spus Rafael Nadal.

Citește și

Este inteligența artificială „potențial înfricoșătoare”? Temerile pe care le au americanii cu privire la cotidian

Autoritățile din Iran execută trei bărbați acuzați pentru „război împotriva lui Dumnezeu”. Țara are cel mai mare număr de execuții din ultimul an

FOTO. Rihanna celebrează „magia” de a fi mamă, afișându-și burtica neacoperită în niște fotografii din timpul sarcinii