• Rihanna își amintește de prima ei sarcină.
  • Artista a împărtășit pe Instagram poze topless pe care le-a făcut când era însărcinată cu RZA.
  • „Bebelușul RZA… el acolo nu are habar cât de nebună este mama lui sau cât de obsedată era să îl facă.”

Rihanna și-a amintit de prima ei sarcină. Înainte de sosirea celui de-al doilea copil al ei, cântăreața în vârstă de 35 de ani a intrat pe Instagram pentru a împărtăși poze topless pe care le-a făcut când era însărcinată cu RZA, care acum are un an. Rihanna îl arată fanilor atât pe RZA, cât și pe cel care urmează să vină pe lume, scrie ET.

În fotografii, Rihanna, care poartă doar bikini, un lanț în jurul pieptului și pantofi stiletto, pozează în fața palmierilor și a unei ape albastre impresionante.

„În onoarea primei mele sarcini”

„Iată o mică serie pe care o numesc «Rub on ya t**ties» în onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând magia pe care a făcut-o acest corp!”, a scris ea alături de fotografii. „Bebelușul RZA… el acolo nu are habar cât de nebună este mama lui sau cât de obsedată era să îl facă.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Rihanna și-a anunțat actuala sarcină într-un mod spectaculos, când a cântat la Super Bowl, urmând apoi să cânte la Premiile Oscar, unde și-a arătat burtica.

„Este atât de diferit față de primul” , a declarat Rihanna pentru ET în luna mai despre cea de-a doua sarcină a sa. „Fără pofte… . Totul este diferit, dar mă bucur de asta. Mă simt bine.”

De asemenea, ea este mai îndrăgostită ca niciodată de RZA, spunând pentru ET: „Sunt îndrăgostită. Sunt obsedată și nici măcar nu mă simt vinovată pentru asta”.

Citește și