• Josef Roberts, un vlogger britanic, s-a trezit în mod neașteptat în România alături de soția sa, în ciuda intenției inițiale de a călători spre Istanbul.
  • Cei doi au ajuns la concluzia că presa britanică le-a oferit o imagine greșită și complet nedreaptă despre România.
  • Vloggerul susține, de asemenea, că înainte de a veni „eram puțin îngrijorați.” 

Josef Roberts, un vlogger britanic, s-a trezit în mod neașteptat în România alături de soția sa, în ciuda intenției inițiale de a călători spre Istanbul. Cei doi au ajuns la concluzia că presa britanică le-a oferit o imagine greșită și complet nedreaptă despre România.

„Un lucru pe care simt că trebuie să-l spun: inițial, planul nostru nu era să mergem în România, ci să mergem la Istanbul, în Turcia. Dar am ales România la întâmplare ca alternativă și înainte de a veni eram puțin îngrijorați.” 

„Știți, România are această reputație, mai ales în Marea Britanie, de loc periculos post-sovietic, plin de infractori și de locuri degradate. Iar acest lucru este complet greșit și, ca să fiu sincer, mă simt un pic mințit. Îmi amintesc că am crescut în Marea Britanie în anii ’90 și la începutul anilor 2000 și îmi amintesc că unele dintre ziarele noastre ne avertizau că, dacă România va intra în UE, 50.000 de români vor veni în Marea Britanie, vor comite infracțiuni și vor aduce cu ei lucruri îngrozitoare,” spune Josef.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

Citește și