• Cântăreața și iubitul ei toboșar au avut o apariție publică rară în martie.
  • Cântăreața în vârstă de 30 de ani a făcut un comentariu rar despre partenerul ei în timpul unui interviu de copertă pentru ediția din iunie 2023 a revistei British Vogue.
  • Ea a recunoscut că a fost reținută în ceea ce privește o întâlnire pe nevăzute.

Miley Cyrus a vorbit deschis despre relația ei cu Maxx Morando, cântăreața dezvăluind că cei doi s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, scrie The Independent. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a făcut un comentariu rar despre partenerul ei în timpul unui interviu de copertă pentru ediția din iunie 2023 a revistei British Vogue, în care a recunoscut că a fost reținută de perspectiva unei întâlniri pe nevăzute.

Am fost duși la o întâlnire oarbă”, și-a amintit ea despre începutul relației ei și a lui Morando, care a început în urmă cu câteva veri”.

Cu toate acestea, Cyrus a recunoscut apoi că a fost o întâlnire neștiută de ea, dar nu și pentru toboșarul trupei Liily. Ei bine, a fost o întâlnire oarbă pentru mine și nu pentru el”, a explicat ea, adăugând: M-am gândit. Cel mai rău care se poate întâmpla este să plec.” Cu toate acestea, se pare că le merge bine deoarece Cyrus a primit apoi un telefon de la Morando în mijlocul interviului, moment în care telefonul ei a început să cânte Tyrone” de Erykah Badu.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Îl numesc boyfriend sexy ringtone”, a spus ea în timp ce zâmbea. Cuplul a stârnit primele zvonuri de relație în decembrie 2021, când au fost fotografiați împreună în timpul petrecerii speciale a lui Cyrus de la NBC, Miley’s New Year’s Eve Party.

Se pare că și-au confirmat relația în aprilie 2022, când au fost văzuți sărutându-se în timp ce se aflau în West Hollywood. Recent, Cyrus și Morando au avut o altă apariție publică rară împreună în martie, când au participat la show-ul Versace din Los Angeles, California.

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora muzica ei recentă, precum Endless Summer Vacation, a fost despre relația ei cu fostul soț Chris Hemsworth, de care a divorțat în 2020, Cyrus a negat teoria, înainte de a preciza că asta nu înseamnă că vrea să șteargă” povestea ei și a lui Hemsworth. Nu mi-aș șterge povestea și nici nu aș vrea ca ea să fie ștearsă”, a spus ea despre sfârșitul relației de 10 ani a cuplului. A avea o viață interesantă face ca poveștile să fie interesante”.

Citește și