• Killers of the Flower Moon are premiera exclusiv în anumite cinematografe pe 6 octombrie, înainte de a fi difuzat la nivel global pe Apple TV+.
  • DiCaprio îl interpretează pe Ernest, nepotul unui puternic fermier local, interpretat de Robert De Niro.
  • Creatoarea de costume Jacqueline West a făcut anterior o prezentare a filmului, spunând că DiCaprio a văzut filmul și l-a numit o capodoperă”.

Joi, Apple Original Films a prezentat în premieră primul trailer al filmului, care este o adaptare a cărții din 2017 a lui David Grann, Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Plasat în Oklahoma anilor 1920, filmul este despre crimele în serie ale membrilor Națiunii Osage, care au devenit bogați datorită petrolului descoperit pe terenurile lor. Crimele au fost numite mai târziu Domnia Terorii”, scrie People.

DiCaprio îl interpretează pe Ernest, nepotul unui puternic fermier local, interpretat de Robert De Niro, iar Lily Gladstone o interpretează pe Mollie, soția lui Ernest. Un sinopsis oficial al filmului prezintă istoria reală a Națiunii Osage, care s-a îmbogățit în industria petrolieră la începutul secolului XX, până când bogăția lor a atras imediat interlopii, care au manipulat și furat cât de mulți bani au putut înainte de a recurge la crimă”.

O saga epică a crimei western, în care dragostea se intersectează cu trădarea

Bazat pe o poveste adevărată și povestit prin intermediul improbabilei povești de dragoste dintre Ernest Burkhart (DiCaprio) și Mollie Kyle (Gladstone), Killers of the Flower Moon este o saga epică a crimei western, în care dragostea adevărată se intersectează cu trădarea de nedescris”, se arată în sinopsis.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Alături de DiCaprio, De Niro și Gladstone, din distribuția filmului Killers of the Flower Moon mai fac parte Brendan Fraser, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell și Sturgill Simpson.

Creatoarea de costume Jacqueline West a făcut anterior o prezentare a filmului în luna martie, spunând că DiCaprio a văzut filmul și l-a numit o capodoperă”.

Am vorbit cu Leo despre asta. Am luat prânzul înainte de a veni aici. Mi-a spus: Jackie, cred că am lucrat la o capodoperă. M-am gândit că faptul că Leo a spus asta, a fost ceva. El nu spune asta cu ușurință”, a declarat West la acea vreme. Este în domeniu de când era un băiețel.”

Citește și