• Kylie Jenner a postat o serie de fotografii pe Instagram, cu cei doi copii ai săi, Stormi, în vârstă de 5 ani și Aire de numai un an. Kylie a împărtășit și o fotografie cu mama și bunica sa, Kris Kenner și Mary Jo Campbell.
  • Într-o postare pe Instagram, Lourd, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit o fotografie cu regretata ei mamă, Carrie Fisher: „Chiar dacă sunt mamă de aproape 3 ani și acum am doi copii ai mei, primul lucru la care mă gândesc când aud La mulți ani de „Ziua Mamei!” este ea.
  • Paris Hilton a sărbătorit pentru prima dată această zi, în calitate de mamă, alături de soțul său, Carter Reum și de fiul lor, Phoenix Barron.

În fiecare an, vedetele de la Hollywood sărbătoresc Ziua Mamei, pe 14 mai. Iată că nici anul acesta, starurie de peste Ocean nu s-au ferit să se expună pe rețelele de socializare. Ele au marcat momentul printr-o serie de fotografii și mesaje emoționante postate în mediul online.

Kylie Jenner

Vedeta „The Kardashians” a distribuit pe Instagram o serie de fotografii cu cei doi copii ai săi cu Travis Scott, Stormi, în vârstă de 5 ani și Aire, de numai un an. Ea a adăugat, de asemenea și o fotografie cu mama sa, Kris Jenner și bunica sa, Mary Jo Campbell.

Sursa: Instagram/kyliejenner

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Billie Lourd

Billie Lourd și-a făcut timp duminică pentru a reflecta asupra Zilei Mamei atât ca mamă, cât și ca fiică.

Într-o postare pe Instagram, Lourd, în vârstă de 30 de ani, a împărtășit o fotografie cu regretata ei mamă, Carrie Fisher.

„Chiar dacă sunt mamă de aproape 3 ani și acum am doi copii ai mei, primul lucru la care mă gândesc când aud La mulți ani de „Ziua Mamei!” este ea”, a scris Lourd despre legenda Star Wars. „Chiar dacă au trecut mai bine de 6 ani de când a murit, când mă trezesc pentru prima dată, încă simt că este ziua ei, nu a mea. Dar, pe măsură ce trece ziua, îmi amintesc că acum este și ziua mea”.

Ea a continuat: „Sunt mama a două mici creaturi magice pe care le ador până în măduva oaselor și nu există nimic care să-mi aducă mai multă bucurie decât să fiu mama lor. Și chiar dacă ea nu este aici, este totuși ziua ei. Este ziua noastră acum. Și asta e trist și ciudat de frumos în același timp. Odată cu magia vieții vine și realitatea durerii. Totul este întrepătruns. Ziua Mamei poate fi multe lucruri.”

Paris Hilton

Paris Hilton a sărbătorit pentru prima dată această zi, în calitate de mamă, alături de soțul său, Carter Reum și de fiul lor, Phoenix Barron.

Actrița a împărtășit o serie de fotografii de familie pe Instagram, unde a scris: „A fi mamă este cea mai incredibilă experiență pe care am trăit-o vreodată. Este o dragoste care nu poate fi exprimată în cuvinte, un sentiment despre care nu știam că există până când mi-am ținut în brațe micul meu prinț”.

Riley Keough

Vedeta din „Daisy Jones & The Six”, în vârstă de 33 de ani, i-a adus un omagiu mamei sale în prima sa zi a mamei fără ea, într-o postare pe Instagram.

„Norocoasă că am avut cea mai bună și cea mai profund iubitoare mamă pe care aș fi putut să o cer”, a scris aceasta.
În imagine, Lisa Presley o ține în brație pe Riley, pe vremea când era doar un bebeluș. Alături de ea se află fostul său soț, Danny Keough.

Citește și: